KUNSUSHI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 790 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kunsushi. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 20:24 Het eten was echt niet lekker. Er zat een rare saus over de maki, die er niet over heen hoort. Het leek een bij elkaar gekwakt zooitje. Ik ga hier niet nog eens bestellen.
4 feb 2024 om 20:24 Helaas voor dit geld totaal niet in verhouding. Er zat geen tot weinig smaak aan de sushi en de sashimi was taai. Voor ons de laatste keer.
18 jan 2024 om 19:53 Ik bestel hier altijd, zo lekker!
12 dec 2023 om 21:00 Aanraders zijn de kip gyoza’s en de zalm nigiris! Lekkere sushi en zal weer gaan bestellen.
11 dec 2023 om 20:32 Have ordered from Kunsushi many times but find food quality VERY inconsistent. Based on the last order, we will no longer be ordering from Kunsushi as the fish in our order was definitely not to standard and disgusting.
29 okt 2023 om 19:40 Heerlijke sushi, elke keer weer
24 okt 2023 om 23:30 Was helemaal.top
6 okt 2023 om 21:09 Kwaliteit was minder dan normaal en helaas visgraat was niet verwijderen uit de zalm en ik vond de rijst niet zo als altijd...
9 sep 2023 om 21:48 Jammer dat er geen wasabi bij zat en de garnalen waren vet
21 aug 2023 om 19:55 Langer dan een uur moeten wachten op sushi wat niet meer goed was. Tonijn was helemaal bruin/groen van kleur en wat er goed uitzag smaakte raar. Reactie bij bellen: komt door de bloedlijn van de tonijn. En: wat wilt u nu? Komt niet zelf met oplossing
7 aug 2023 om 16:36 Heerlijke sushi, altijd vers!
29 jul 2023 om 19:38 Heel vriendelijke bezorger en het eten was lekker. Had iets meer soep in het bakje verwacht.