KUNSUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 765 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kunsushi. Meer weten? Ontdek meer

3 jun 2023 om 2:16 Eten nog steeds goed, maar het lijkt alsof het allemaal toch wat minder wordt: porties en kwaliteit.
1 jun 2023 om 22:21 A little expensive
29 mei 2023 om 20:40 There was a delay in delivery but it was communicated promptly. Good service and and the sushi platter was delicious!
29 mei 2023 om 20:35 Duurde zelfde langer dan 90 min. Ik heb om 18.15 besteld en nu ik dit type (20.33) heb ik mijn eten nog niet ontvangen. Al 2 keer aan de telefoon gezeten, die overigens kapot is (koop een nieuwe zou ik zeggen…) ik heb honger
18 mei 2023 om 19:27 Erg lekker
23 apr 2023 om 0:31 Na ong 1.5 uur wachten kwam de bestelling aan. Sushi koud, yakitori koud, slecht gerold, smakeloze rijst. Is al 3de keer nu in het weekend. Erg jammer heb ook een paar keer lekker gegeten.
22 apr 2023 om 0:25 Eten was prima
21 apr 2023 om 15:33 Geweldige service en nog beter eten! Heerlijk deze plek!
17 apr 2023 om 22:22 Top! Lekker eten, vriendelijke jongens!
15 apr 2023 om 21:48 Excellent food, excellent service!
4 apr 2023 om 22:31 In de opmerking aangegeven dat ik in Box G geen spicy salmon wilde, omdat ik niet tegen pittig eten kan. Helaas is daar geen gehoor aan gegeven, kon ik de halve box niet eten en kon ik ze ook niet meer bellen omdat ze al dicht waren… jammer
1 apr 2023 om 21:02 Duurde bijna 2 uur voordat ik mijn eten kreeg dit zal ook de laaste keer zijn dat ik hier bestel vreselijke service